Emberemlékezet óta nem látott eső zúdult Houstonra!

Ember emlékezet óta nem látott eső zúdult Houstonra.

Biztosan Ön is olvassa a híreket. A Harvey hurrikán mellett nem lehet csukott szemmel elmenni. Az a rengeteg ember, akinek az otthona megsemmisül, szétázik….Van néhány előtte-utána fotó, amin látszik a döbbenetes mennyiségű eső!

Remélem egész Amerika és a világ is összefog ezeknek az embereknek a megsegítésére.

Szerencsére sokan vagyunk, akik szeretünk segíteni. Néha akaratunkon kívül. Én is így jártam. Nemrég vásároltam magamnak egy új mosógépet a Mosógép Szalonból,és nem tudtam mit tegyek a régi gépemmel. A lényeg, hogy megszabaduljak tőle,és ne kelljen vele már törődnöm. Kerestem a legközelebbi MÉH telepet, mikor felhívtak a cégtől ahol vásároltam az új mosógépet, egyeztetni a szállítási időpontot. A srác a telefonban megkérdezte, hogy mit csinálok a régi gépemmel, és működő képes-e. ÉS!!! képzeljék, ingyen elvitték és mivel még aránylag jó állapotban volt elajándékozták rászoruló családnak.

Nagy örömet okoztak ezzel nekem és annak a szegény családnak is Szóval adni jó, és ajánlom mindenkinek, hogy ha vásárol, azt itt tegye meg, mert legalább a használt, de jó állapotú gépekkel másoknak jót tehetünk.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 12.