facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Gőz használat a főzésben

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Teljes gőzzel előre az egészségért!

Az egészséges ember sportol, eleget alszik, vitamint, megfelelő táplálék kiegészítőket szed, vagyis odafigyel magára. Az evés az életünk mozgató rugója! Most megmutatom, hogy tudunk finomat és egészségeset enni.

Az egészségtudatos emberek számára a gőzölés egy alternatív és egyszerű módja az étel elkészítésének. Sok egészségügyi szakértő szerint a gőzzel készült élelmiszer sokkal egészségesebb módja a főzésnek, mint a hagyományos módszerek. Azt gondolom, ebben egyetértünk, ez vitathatatlan tény.

A gőzsütők lenyűgöző berendezések és óriási rugalmasságot kínálnak. Sokféle élelmiszerre alkalmazhatók, mint a zöldségek, a halak, szárnyasok, sőt, süthetünk vele pudingot, süteményeket, rizs ételeket és tésztát készíthetünk.

Az ételmaradékokat úgy tudja a gőzsütőben felmelegíteni, hogy minden visszanyeri a nedvességét és ezáltal olyan lesz, mintha akkor lenne frissen kész az étel.

A gőzölés főleg a táplálkozási előnyökre támaszkodik, és ezt nagyon jól teszi, mivel a gőzzel történő főzés lehetővé teszi az összes vitamin és ásványi anyag megőrzését, és kevesebb zsírt és olajat igényel. Segít a termék színének, textúrájának és ízének megőrzésében is, mert a gőz nem annyira ingatag, mint a forró víz, és nem biztosítja az intenzív hőt a serpenyőben.

Próbálja ki a Gorenje BCS589S20X Gőzsütőt amelynek 19 funkciójával nincs olyan étel, amit ne tudna tökéletesen elkészíteni. A PureSteam sütés funkció a gőzt egyetlen vízcsepp kibocsátása nélkül hozza létre, ezáltal az étel nem ázik el, megőrzi tápanyagait, nedvességtartalmát és ízekben gazdag is marad. Amennyiben a MultiSteam 360° sütés funkciót áramoltatja a forró levegőt a sütőben, így az étel minden oldala tökéletes lesz.

Vagy ismerje meg a Bosch HSG636BS1 Gőzsütőt 12 funkcióval, amely 71 literes térfogatával lenyűgöző mennyiségű ételt képes elkészíteni, miközben A+ energia felhasználása nagyon baráti.

A személyes kedvencem Ora Ito tervezésű Gorenje BCS547ORAB kompakt sütő és gőzpároló, amely nem csak szemet gyönyörködtető, de sokrétű működése nélkülözhetetlen egy egészséges háztartásba.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA