Sokoldalú és csúcs minőségű edények a Gorenje-től

indukciós gorenje edény

Sokoldalú és csúcs minőségű edények a Gorenje-től

A Gorenje profi a gáz, üveg kerámia és indukciós főzőlapok gyártásában, így pontosan tudja, hogy milyen edényekre van szükségünk a főzéshez.

Nem kínai edényt fog kapni, hanem 60 hónap (5év) jótállással bíró, fantasztikus anyagból készült edénykészletet. Az edénykészlet minden darabja jól használható, akár kicsi, akár nagy a család.

Ismerje meg az Indukciós főzőlaphoz kiváló edénykészletek jellemzőit:

Az indukciós főzőlaphoz készült edények, első osztályú minőséget képviselő nyersanyagokból, valamint különlegesen képzett munkaerő és kimagasló technológia szinergiájával készültek, globális standardok alapján. A 18/10 Cr-Ni típusú rozsdamentes acél köztudottan a leggyakrabban használt és leghigiénikusabb nyersanyag a főzőeszköz gyártásban, amit napjainkban világszerte használnak. Rendeltetésszerű használat esetén maximális hatékonyságot lehet elérni a főzés során. Így biztosítva van az energia hatékony és gyors főzési folyamat, hiszen a legjobb anyagválasztás alapelvárás egy edénynél.

Az egyik legfontosabb a talpazat.

gorenje edény talpazat

Solar - Base talpazat

A Gorenje által használt speciális Solar-Base alapzatnak köszönhetően egyenletesen oszlik el a hő a főzőedények aljának teljes felületén. Ez a képesség számottevő idő- és energia megtakarítást tesz lehetővé, mivel az ételek gyorsabban készülnek el rajta.

Rozsdamentes acél oldalfalak 

gorenje rozsdamentes oldalfalak

A rozsdamentes acél könnyű tisztítást tesz lehetővé, ami higiénikusabb környezetet eredményez. Elfelejthetjük az odaragadt ételmaradványokat, a fárasztó súrolást és a csiszoló hatású tisztítószerek használatát. A Gorenje főzőedények ellenállóak a magas hőmérséklettel és a hirtelen hőmérséklet-változásokkal szemben.

Stabil fogantyúkra van szükség

gorenje stabil fogantyú

Az edények fogantyújának különös jelentősége van, mivel nagyon stabilnak kell lenniük. A Gorenje edények fogantyúi 4-pontos hegesztéssel készülnek, ami kényelmesebb és stabilabb fogást tesznek lehetővé, egyúttal hőállóak is. Jó hírem, hogy a Gorenje indukciós edényeinek nem melegszik fel a fogantyúja, így itt sincs égésveszély.

Pontosan illeszkedő Üvegfedő

gorenje edény üvegtető

A Gorenje edényekre pontosan illik a hőálló üvegtetejük. Az üvegtetőhöz a fogantyú stabilan van rögzítve. Amennyiben forral valamilyen ételt, nem fog illegni-billegni a tető az edényen, ezzel zavaró hangot kiadva.

Mosogatógépben mosható minden alkatrésze, így ettől a fáradtságos munkától is megkíméli magát.

Nézze meg a Gorenje edényszetteket >>>

Ezek is érdekelhetik a háztartási gépekkel kapcsolatban:

Hagyja már az unalmas hűtőszekrényeket

A vasárnapi reggeli lelke, a házi kenyér tökéletes receptje!

Miért válasszam a Gorenje hűtő és fagyasztó szekrényeit?

Miért megy pár év alatt tönkre a mosógépem, mosogatógépem?

Nyári bulira elképesztő, ehető kreációk

Mi a különbség a No Frost és a Stop Frost a Free Frost és a LowFrost között?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Szept 05.