Gorenje mosógép titkok azoknak, akik profizmusra vágynak!

Mosógépet választás haladóknak!

Gorenje mosógép titkok azoknak, akik profizmusra vágynak!

Mosógépet választás haladóknak!

Sok írásom van már a mosógép választásról, ahol részletesen leírom, hogy milyen lépéseket kell átgondolni az ideális mosógép választásig. Ezeket a hasznos cikkeket megtalálja az oldal alján.

Most azokhoz szólók, akik nem csak mosni akarnak, hanem profizmusra vágynak.

Ehhez ismerje meg a Gorenje mosógépek specialitásait. Amikor elolvassa, hogy mi mire való, jön egy érzés, hogy? IGEN EZ KELL NEKEM!

Akkor hívja fel szakértő kollégáim a +36-1/478-2128-as telefonszámon, és ő segít, hogy melyik típusban találja az alábbi funkciókat. Vagy Ön is böngészhet a Mosógépek között, ahol a leírásban megtalálja a funkciókat, illetve össze is hasonlíthat gépeket.

Akkor nézzük a profizmus jelzőit:

IONTECH ionizációs szag- és gyűrődésmentesítés, környezetbarát módon
30%-kal több foltot távolít el.

Az IonTech a természetes ionizációs folyamat erejét alkalmazza, annak érdekében, hogy hatékonyabban távolítsa el a szennyeződéseket alacsony hőfokon és hozzáadott vegyi anyagok nélkül.

Ennek az a titka, hogy az ionizációs vízben a mosószer jobban oldódik fel, így könnyebben távolítja el a foltokat a mosógép. Az eredmény 30%-kal jobb folteltávolítás, alacsony hőmérsékleten, mely kíméli a ruháit, kevesebb gyűrődéssel jár és még környezetbarát megoldás is.

Az IonTech megakadályozza a vízkő lerakódását is a fűtőszálon, ami meghosszabbítja a mosógép hasznos élettartamát.

Inverteres PowerDrive motor 10 év garanciával

A kivételesen megbízható és nagyteljesítményű motor szénkefék nélkül működik, amely technológiának köszönhetően megszűnik a mechanikus terhelés, súrlódás és kopás. Az eredmény jobb általános mosási eredmények, energiahatékonyabb és csendesebb működés, valamint hosszabb motor és készülék élettartam.

Az inverteres PowerDrive motor előnyei:

Kiemelkedő hatékonyság

Alacsonyabb zajszint (akár 6 decibellel is)

Nagyobb töltetkapacitás (9 kg-ig)

Magasabb centrifuga (1600 percenkénti fordulatig)

Alacsonyabb energiafogyasztás

Hosszabb élettartam

Jobb általános mosási eredmények

Ezt a csendes, mégis nagyon hatékony motort úgy tervezték, hogy biztosítsa a mosógép hosszú élettartamát, és energiát takarítson meg minden egyes használat során.

EcoEye energiahatékonyság figyelő szenzor

Az energiafogyasztás mindig ellenőrzésed alatt áll

A könnyen leolvasható EcoEye kijelző olyan látványos kijelző, amely mindig valós idejű visszajelzést ad a kiválasztott program hatékonyságáról, ez segít a víz- és energia megtakarításban.

StainExpert funkció

A leghatékonyabb folteltávolítás

A foltok hatékony eltávolítása többé már nem igényel magas hőfokot és a ruhák előzetes kezelését mosáskor. A hőmérséklet, az idő és a vízmennyiség tökéletes kombinációja automatikusan eltávolítja a makacs foltok 3 fő csoportba sorolható 36 foltfajtát: a gyümölcsöket (narancs, paradicsomszósz, stb.); a szerves anyag alapú foltokat (zsír, vaj, tojás, fű, stb.) és a kávét (beleértve a teát, csokoládét, joghurtot, tésztát, sminket, stb.)

DOSEAID mosószer adagolás támogatás

Optimális mosószer mennyiség minden töltethez.

A DoseAid funkció mindig segít megtalálni a mosószer optimális adagját a mosógépbe töltött ruhamennyiségtől függően. Így biztos lehet benne, hogy a lehető leggazdaságosabban és legegészségesebben használja a mosószert. Így biztos em tudja pazarolni a mosószert.

STEAMTECH gőzprogram

Alaposan tisztított és sima ruhák, öblítők nélkül

Felejtsd el az öblítőket! A sok öblítő tönkre teheti a mosógépet. Önnel ez nem történhet meg, mert a SteamTech funkciónál nem kell öblítőt használni. A kiválasztott program végén a ráadás gőzkezelés, jelentősen csökkenti a gyűrődést. Sőt, semlegesíti a szagokat és a baktériumokat! A ruhadarabjai alaposan tisztítottak, kevésbé gyűröttek és puhábbak lesznek.

AutoWash program

Mindig a megfelelő program

Nem tudja eldönteni, hogy melyik programot válassza? Csak állítsa be az AutoWash programot és a Gorenje mosógép kiválasztja a betöltött ruhamennyiséghez legjobban illő mosási ciklust. Megnyugodhat, a ruháid makulátlanul tiszták lesznek - az anyaguktól függetlenül.

PowerWash 59 program

Kedvenc ruhadarabjai mindig viselésre készen

Kevesebb, mint egy órára van szüksége a ruháik kimosásához ennek a gyors és intenzív mosási programnak köszönhetően, amelyet a féltöltet programhoz fejlesztettek ki.

STERILTUB dobtisztítás

A mosógép ápolása nélkülözhetetlen

A SterilTub program gondoskodik róla, hogy a mosógépünk belseje kifogástalanul tiszta legyen, így biztosítva a ruhaneműk legtökéletesebb tisztítását.

WaveActive dob

Nagy gonddal kezelt ruhadarabok

Csodás dobkialakítása amely az egyedülálló, hullám formájú dobmintázattal, kombinálva a speciális "3D"-s, hullámformájú dobbordázatot. Ez a kialakítás lágyítja a ruháik szövetének szálait, annak érdekében, hogy a lehető legkíméletesebb bánásmódot biztosítsa azok számára - mindezt a tökéletesen tisztára mosott, minimálisan meggyűrt ruhákért.

Teljes AquaStop

Nem öntheti el az otthonát a víz.

A mosógép bekötőcsövén található ez a ,,segédeszköznek". Ha a bekötőcső véletlenül megsérülne, és bekövetkezne a rettegett dolog: a víz elöntené a fürdőt vagy a konyhát, ahol a gépet elhelyeztük, akkor az aquastop képes elzárni a vizet, a bevezető csövet a csapnál. Így nem öntheti el az otthonát a víz meghibásodás esetén. A totál aquastop azt is érzékeli, ha magában a gép belsejében folyik ki a víz. Ilyenkor a mosást a biztonsági rendszer azonnal megszakítja. A mosógép jelzi is a hibát, de ezzel egy időben be is kapcsolja a szivattyút.

Szuper jellemzőket soroltam fel Önnek, melyeket megtalál a Gorenje fantasztikus mosógépei között.

Most nézze meg oldalunkon a Gorenje mosógépeit és válogasson >>>

A mosógép választással kapcsolatban az ígért cikkek:

Hogyan válasszunk mosógépet?

Keskeny mosógépek kereszttűzben

A mosógépvásárlók legnagyobb félelmei

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet válasszak?

Mennyit eszik 100-on egy mosógép

Milyen gépek nélkül nem tudna egy 21. századi ember életben maradni?

Ellenőrző lista a mosógép vásárlás előtt

Megéri drágább mosógépet vásárolni?

Mi köze az influenzának a mosógéphez, mosogatógéphez?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Szept 05.