facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

+36 30 618 9163

Szőke István

+36 30 618 9162

Szabó Roland

+36 30 618 9163

Herke Róbert

+36 30 618 9162

Tóth Attila

+36 30 618 9162

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Fesztiválózó, aki nagy halakra vadászik

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Sárdy Mónika

Ha valaki megkérdezné tőlem, ismerek-e olyan embert, akit soha, semmilyen körülmény között nem lehet kihozni a sodrából… a válaszon nem kellene túl sokáig gondolkodnom. :)

Hirt Gábor egy rendkívül türelmes ember, pont ezért nagyon jó a társaságában lenni. A problémára higgadtan reagál, és mindig átgondolt, racionális megoldással áll elő. Első ránézésre nem is gondolnánk, hogy a csendes külső mögött egy vérbeli fesztiválőrült veszett el, aki imádja a kemény rockzenét, és a féktelen bulikból sem marad ki.

Hirt Gábor és a nagy hal Legnagyobb szenvedélye a horgászás. Saját bevallása szerint előbb tanult meg horgászni, mint járni. :) A „szakma” rejtelmeibe még édesapja vezette be, de öccse is függő, sőt, a baráti körében is mindenki pecázik, így együtt járják az ország horgásztavait. Gábor – szerintem – legszívesebben éjjel-nappal pecázna, és biztosan még akkor sem unná meg. :) Nemcsak a hétvégéket, de minden szabadidejét a tóparton tölti, mert a természet csendjében tud a leginkább kikapcsolódni. Természetesen a nagy zsákmány őt is lázba hozza, de a pecázást inkább azért élvezi, mert így vezeti le a hétközben felgyülemlett feszültséget. A legnagyobb hal, amit eddig fogott 19 kilós ponty volt. :)

Hirt Gábor nyaraláson Régebben aktívan focizott, a pécsi NB 3-as csapatot erősítette. Másik hobbija a főzés. Mikor összejön a nagy baráti társaság, akkor is nála van a fakanál. Specialitása a marhalábszár pörkölt, túrós kapros galuskával.

Vérbeli fesztiválozó, aki rajong a kemény rockzenéért. Legemlékezetesebb koncertélménye a Nightwish zenekar koncertje a Sziget fesztiválon.

Már több mint 10 éve erősíti cégünk csapatát, jelenleg értékesítési vezetőként dolgozik. Munkájában azt szereti, hogy folyamatosan sok vásárlóval tud kapcsolatot tartani, mindig új kihívásokkal találkozik.

Gábornak így nincs két egyforma napja, csak egy dolog biztos: hogy a következő hétvégét is a tóparton tölti horgászbotjával… :)


írta:

Sárdy Mónika

Sárdy Mónika, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA