Falmec újdonság a páraelszívásban

Circle.Tech rendszer

2 az 1-ben fejlődés a páraelszívásban!

Most egy olyan szuper újdonság van, amit nem hagyhatok szó nélkül. Ugyanis van egy olasz gyártó a Falmec, aki folyamatos kutatásokat és fejlesztéseket végez a konyhai páraelszívás területén. Az eredménye a Circle.Tech rendszer.

A páraelszívók lényeges elemei a tiszta és egészséges környezetnek a konyhában. Gondoljon a szagokra, a nedvességre és a zsírra, amelyet páraelszívók összegyűjtenek főzés közben.

Ennek megszüntetésére fejlesztették ki a Circle.Tech. páraelszívókat, amely egyesíti a szívást és a szűrést egyetlen eszközben. Magas hatékonyságukkal maximalizálják a teljesítményt.

Az új technológiának köszönhetően, kevesebb helyet foglalnak el, és új lehetőségeket nyújtanak a tervezőknek. Szokatlan formák, és csodálatos dizájnok jellemzik e készülékeket.

A hagyományos működéstől eltérően a Circle.Tech rendszer vízszintesen áramlik: a kiáramló levegőt a motor körül elhelyezett és egyenletesen elosztott szűrő dolgozza fel. A kör alakú forma biztosítja a legnagyobb szűrőfelületet, így biztosítva van a kiváló szívóteljesítményt. A formából adódóan alacsony zajszintet tudnak garantálni.

A hatékonyságot az exkluzív Carbon.Zeo szűrőnek köszönhetjük, amely a aktív szén és a zeolit keverékéből áll. Ez ideális anyag a szerves vegyületek nedvszívásához és a szagok eltávolításában.

Gazdaságos LED fényforrással szerelték őket és tökéletesen illeszkednek a formatervezett bútorokhoz. Néhány modellt nem csak a munkafelület, vagy főzőlap megvilágítására tervezték, hanem egy meleg környezeti világítási megoldást is nyújtva, elegáns és kényelmes légkört biztosítva a konyhában.

A Circle.Tech kollekció modelljei megfelelnek a fejlett technológiáknak, harmóniának, és modern, lenyűgöző formatervezésnek.

Már írtam Önöknek a páraelszívókról. (Ide kattintva elolvashatja).

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 17.