facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Elromlott a hűtőm, de végül jól jártam... Hogyan is?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Mikor megy tönkre a hűtő?

Amikor a legnagyobb szükség van rá. Napsütéses hétvége, a család elmegy strandolni, majd a nagy melegből hazaérve jól esne egy hideg ital vagy jégrém, irány a konyha. Aztán derült égből villámcsapás, a konyhába lépve konstatálja, hogy úszik minden a bekrepált hűtő miatt. A fagyinak annyi, a fagyasztóban lévő hús pedig kiolvadt.

Így járt egy kedves barátnőm is, a következő sorok már az ő tollából származnak. Olvassa el, hogyan alakult az estéje!

Az aranyszabály, úgy van, hogy ami egyszer kiolvadt azt tilos ismét lefagyasztani, így este 6-kor neki álltam pörköltet készíteni, sült húst sütni…

Amíg sült az étel rögtön fogtam a laptopot és már böngésztem is… Tudtam, hogy alul fagyasztósat szeretnék, és az biztos, hogy megnézem, meddig tárolja a hideget, ha áramszünet lenne, vagy elromlana. Megtudtam, hogy ezt visszamelegedési időnek hívják.

Ráleltem egy tök jó akcióra. A Bosch 2017.08.31-ig 10%-át visszafizeti a vételárnak. Mivel Bosch mosógépem van, amit imádok, és jól bírja a gyűrődést, a márka már megvolt.

Mivel nagy a család, így egy óriási készüléket kerestem, ami mindenféle modern dologgal van felszerelve, gyorshűtéssel, frissen tartó fiókokkal. Mivel több gyerek van, fontos hogy antibakteriális szűrővel legyen. Miattam meg a NoFrost volt az alapkívánság.

Megtaláltam az ideálisat az Online Márkabolt Hűtőgép szalonjában és képzeljék, 5 év garanciával! Az ára nem is vészes és a 10% visszajár, csak regisztrálni kell a Bosch honlapján.

A Bosch KGN46AI22 Alul fagyasztós hűtőszekrény volt raktáron, így másnap kihozták, beszerelték és azóta is tutin működik. Imádom. Könnyű benne pakolni, jó erősek a polcok és a különfagyasztó részben 1-2 óra alatt lefagy minden. A visszamelegedési idő 16 óra, tehát ha elmegyek dolgozni és elromlana, akkor se olvad le, míg hazaérek. Van időm riasztani a családom, hogy segítsenek elrakni a fagyasztott dolgaim.

Ha bizonytalan, melyik készüléket válassza, vagy kérdése van a termékkel, szállítással kapcsolatban hívja bátran szakértő kollégámat, a +36 1 478 2128-as telefonszámon.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA