facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Elképedtem, hogy mit tudnak a Candy háztartási gépei!

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

HÁZTARTÁSI GÉPEK, AMELYEK KOMMUNIKÁLNAK ÖNNEL, BÁRHOL IS LEGYEN

Nemrég vezettük be a Candy márkát az Online Márkaboltok soraiba. Ilyenkor mindig nagyon alaposan felkészülünk a készülékekből, hogy minden kérdésre tudjuk a választ és a legideálisabbat ajánlhassuk vásárlóink számára.

A Candy modern technológiája és árbarát megoldásai sok vásárlónak fognak örömet okozni.

A Candy felfedezése is sok újdonságot hozott. Most a Simply-Fi applikációval irányítható háztartási gépekről írok Önnek!

Ez egy saját fejlesztésű innovatív applikáció a Candytől, amelynek köszönhetően Ön egyszerűen irányíthatja háztartási gépeit egy okostelefon, vagy tablet segítségével. Számos hasznos funkcióval van felszerelve, amely által akkor is láthatja a gép állapotát, ha épp nem tartózkodik otthon.

Előnyök:

- távolról vezérelhető

- ellenőrizheti a háztartási gép állapotát és energiafogyasztását

- tippeket és tanácsokat kap a problémamentes használathoz és karbantartáshoz

Az iOS és Android kompatibilis applikáció letölthető az AppStore-ből, illetve a Google Play-ből.

Nézzük mi tudnak a Simply/Fi – NFC mosógépek:

Frissítés - Egy gyengéd centrifuga, amely frissen tartja ruháit a mosás elvégeztével, így nem lesz kellemetlen szaguk, amikor Ön hazaér és kiveszi őket a mosógépből.

Késleltetett indítás és fennmaradó idő kijelzése - Segítségével bármikor elindíthatja, késleltetheti vagy megváltoztathatja a mosási programot, és nyomon követheti a hátralevő időt. Mosson napközben, és mire hazaér friss ruha várja.

Információs rendszer - Ellenőrizheti mosógépe állapotát, hasznos tippeket és tanácsokat szolgáltat a mosással kapcsolatban.

Á la carte menü - Kiválaszthatja a megfelelő mosási ciklust attól függően, mit szeretne mosni, lementheti a leggyakrabban használt mosási programokat, vagy egy gombnyomással elindíthatja az utoljára használt programokat.

Nézze meg a Wifis Candy CBWDS 8514TF-S elöltöltős mosó-szárítógépet >>>

Ismerje meg az okos Simply/Fi – NFC mosogatógépeket

Késleltetett indítás és fennmaradó idő kijelzése - Segítségével bármikor elindíthatja, késleltetheti vagy megváltoztathatja a mosogatási programot és nyomon követheti a hátralevő időt. Nem bírja el az elektromos rendszere sok gép működését, időzítse be egymás után őket és mire hazaér a munkából minden kész lesz.

Információs rendszer - Ellenőrizheti készüléke állapotát, hasznos tippeket és tanácsokat szolgáltat a problémamentes működés érdekében

Á la carte menü - Kiválaszthatja a megfelelő ciklust attól függően, milyen típusú edényeket szeretne elmosogatni, lementheti a leggyakrabban használt programokat, vagy egy gombnyomással elindíthatja az utoljára használtakat.

Ismerje meg a Wifis CDIM 3DS62 D beépíthető mosogatógépet >>>

Az intelligens Simply/Fi – NFC kombinált hűtőszekrények extra funkciói:

Gyorsfagyasztás - Az applikáción keresztül gyorsan és egyszerűen állíthat be magasabb fagyasztási fokozatot – így például nagyobb ételmennyiség behelyezése esetén az élelmiszerek gyorsabban hűlnek le. Kapcsolja be a boltból, és mire hazaér a hűtőszekrény már felkészülve várja az új élelmiszereket.

Okos hűtés – Tökéletes vendégség titka
Az italainkat, amelyeket a fagyasztóba helyeztünk a gyors lehűtés érdekében, gyakran elfelejtjük időben kivenni. Az applikáció figyelmeztet, ha az ital elérte az ideális hőmérsékletet.

Nyaralás – gazdaságos működés
Egyes modelleknél be tudja állítani, hogy hűtőjének csak a fagyasztó része működjön. Ez jól jön, amikor Ön hosszabb nyaralásra megy, és emiatt kiüríti a hűtő tartalmát, hogy élelmiszerei ne romoljanak meg, viszont a fagyasztóban tárolt ételekre igényt tart. Az applikáción keresztül ezt kényelmesen, távolról is be tudja állítani.

Információs rendszer - Ellenőrizeti hűtője állapotát, hasznos tippeket és tanácsokat szolgáltat.

Válassza az NFC-s CandyBCBS-172FTNPI alulfagyasztós hűtőszekrényt >>>

További fontos információ:

Wi-Fi kapcsolaton keresztül a Simply-Fi applikáció iOS és Android operációs rendszerekkel kompatibilis, illetve asztali számítógépen is használható a webes applikáción keresztül.

A Smart Touch – NFC képes készülékek esetében a Simply-Fi applikáció kizárólag Androidos, NFC képes okostelefonokkal kompatibilis. Egyéb Androidos készülékek és iOS operációs rendszer esetében az applikációban csak extra információkhoz tud hozzáférni.

További információkért látogasson el a www.candysimplyfi.com weboldalra.

Böngésszen a Candy háztartási gépek között >>>


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA