facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Idén vagy jövőre lesz álomkonyhája?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Azért írom ezeket a sorokat, hogy segítsek megvalósítani az álomkonyháját.
Végigvezetem az elgondolkodni valókon, és a megvalósításon is.
Az első lépés az álom konyha felé, hogy vissza lép egyet

Gondoljon az életére, a családjára. Van gyermeke, esetleg már unokája? Mennyi élelmiszert tárol otthon? Sűrűn jár vásárolni? „Csak” megfőz, vagy szeret műalkotásokat készíteni? Allergiás, vagy ekcémás?

Az alábbi kérdésekre adott válaszok segítenek abban, hogy felfedezzék, mit jelent az Ön számára a konyhája, és ez hogyan hat a mindennapi életére.

Használja a válaszait arra, hogy jobban kommunikálhassa konyhai igényeit és vágyait a konyhai szakembereinkkel. A mi szakértőink is segítenek Önnek abban, hogy a személyre szabott megoldásokat megtalálja a háztartási gépek között.

A konyha általános kérdései:

A konyhája egy olyan helyiség, amelyet minden nap használ, anélkül, hogy túl sokat gondolkodna rajta. Mennyi időt tölt ebben a helyiségben? Gondolt már rá? És mi a helyzet a család többi tagjával? Ők használják többet, vagy Ön? Akkor kinek kell, hogy ideális legyen a konyhabútor és háztartási gépek?

Képzelje el, hogy a barátaim mind 180 cm feletti emberek. Amikor a konyhájukat átalakították a konyhapult magassága (az átlag 86 cm helyett) 100 cm-re került. Óriások konyháját alakították ki. Én még egy poharat is nagy nehezen tudok kivenni a szekrényből. J Ez az amire Önnek is szüksége van.

A másik nagy kérdés, hogy amikor a szerettei jönnek, akkor Ön a konyhában robotol, vagy velük beszélget? Sok sütő és főzőlap már melegen tartja az ételt, vagy még jobb egy melegentartó fiók. NE a konyhában álljon, míg mindenki bent dumcsizik.

Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása segít meghatározni, a szükséges helyet és funkciókat, valamint segít elkezdeni az elrendezést.

Hányan élnek az Ön otthonában és hányan főznek?

Ha van egy elsődleges szakács a háztartásban, az ő magasságához megfelelően vannak a háztartási gépek, edények és egyéb kiegészítők?

Ön jobb vagy balkezes? Hiszen az elrendezésnél fontos, hogy merre kell pl. felnyúlni valamiért.

Mennyire munkaigényesek a konyhában készített ételek?

Hiányzik valami háztartási gépe a főzési folyamatból? (konyhai robotgépek, aprítók, vízforraló, mikrohullámú sütő stb.)

Hány ember van egyszer a konyhában? Vannak-e olyan napok, amikor a konyhája nagyobb forgalmat lát, mint más napokon? Ha igen, akkor mi történik, ha ez megtörténik, fel van rá készülve?

Mi a legnagyobb tárolási gondja? Van kamra?

A konyha is az elsődleges étkezőhelyed?

A konyhája olyan hely, ahol az emberek összegyűlnek?

Hogyan kapcsolódnak nap, mint nap a háztartás minden tagja a konyhájához?

Mit használ legjobban, a konyhában, és mit használ a legkevésbé?

Milyen tevékenységeket végeznek a konyhában a főzés mellett?
(házi feladat, mosás stb.)

Melyek a legjobb és legrosszabb dolgok a jelenlegi konyháján?

Most már érzi, hogy mire van szüksége? Mit változtatna meg a leggyorsabban?

Egy biztos, hogy olyan háztartási gépekre van szüksége, amelyek segítik a munkáját, és nem akadályozzák. Amelyek szinte Ön helyett dolgoznak és hosszú távú „barátságot” köthet velük.

Most ajánlok Önnek egy akciót, amely által már idén meg lehet az álomkonyhája.

A Whirlpool álomkonyha szettel!

Amennyiben Whirpool Premium Selection főzőlapot + beépíthető sütőt + mosogatógépet vásárol, a 4. készüléket 25% kedvezménnyel lehet az Öné, amely lehet fűtő, mikrohullámú sütő, vagy akár egy szuper páraelszívó berendezés.

Ez egy komplett olyan szett, amelyben álom lesz a sütés főzés.

Természetesen bármely Whirlpool Premium Selection készülékeket választhatja, de én most megmutatom a kedvenceimet.

Exkluzív modern kinézet, amely abszolút beintegrálható egy régebbi stílusú konyhába is. Nagycsaládosoknak is kiváló, mert szép nagy 73 literes sütőtere van. De ne gondolja, hogy a nagymama nem fogja kihasználni. Ebben a sütőben egyszerre lehet akár 3 szinten is sütni, így egy időben elkészítheti az összes mézeskalácsot, vagy különböző ételeket is, anélkül, hogy átvennék egymás ízét, zamatát. Muszáj még elmondanom, mielőtt megnézi, hogy öntisztító funkciója van, így nem kell takarítania sem.

Megnézem a Whirlpool AKZ 6270 IX beépíthető sütőt >>>

Ennél az indukciós főzőlapnál határtalan élményben lesz része. 4 főzőzónája van melyből kettő összekapcsolható . Így egy nagy sütőzónát kap, melyen nagyobb edényt, akár oválist is elhelyezhet. Érintőszenzoros vezérlése egyszerű és kijelzőjén, nyomon követheti a folyamatokat. Imádni való benne, hogy időzítés esetén lekapcsolja magát, így nem kell izgulnia, hogy túlfő a húsleves. A készülékről videót is nézhet az oldalunkon.

Ezt a gyönyörű Whirlpool ACM 932 BF főzőlapot nézze meg most! >>>

A Whirlpool WBO 3T323 6P X mosogatógép 14 terítékkel egy több gyermekes családot is maximálisan kiszolgál. A mosogatási hatása és szárítási hatása „A” besorolású, ami a legjobb hatékonyságot jelenti. 6. érzék szenzorprogramja gondoskodik arról, hogy mindig a legkevesebb energiát és vizet használja úgy, hogy tökéletes eredményt érjen el. Belső elrendezése rugalmas, így személyre szabhatja, attól függően éppen mit akar tisztára varázsolni.

Válassz a Whirlpool WBO 3T323 6P X mosogatógépet, a termékleírását itt nézze meg >>>

A három fő és nélkülözhetetlen háztartási gép után, mutatok Önnek hasznos kiegészítőket, melyekre (a 3 fő háztartási gépek megvásárlása után) 25% kedvezményt kap.

3D mikrohullámú sütő ami egy 38 cm magas szekrénybe építhető. A modern konyha alapfelszereltsége. Lefelé nyíló ajtaja és inox kinézetet elegáns és tudása a legkorszerűbb. Crisp funkciójával olaj nélkül süthet benne, és 6.érzék funkciója önállóan készít ételt.

Megnézem a Whirlpool AMW 730 IX mikro termékleírását >>>

Falra szerelhető ferdesíkú egyedi és hatékony páraelszívó, amely akár egy nagyobb konyha kellemes és zsírmentes levegőéért felel. Légkivezetéses és keringtetéses módozatban is lehet használni. 3 sebesség fokozatával megoldható intenzív és alacsonyabb működési fokozat is. LED világítása energia hatékony és jól megvilágítja a főzőlapot.

Kell nekem ez a Whirlpool AKR 037 G BL páraelszívó >>>


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA