A Whirlpool készülékekkel egyszerűen, de csúcs jó ételeket készíthet

Bemutatjuk a Whirlpool Absolute termékcsaládot!

A Whirlpool készülékekkel egyszerűen, de csúcs jó ételeket készíthet

A Whirlpool 6. érzék ABSULUTE termékekkel még kényelmesebb a főzés.

A Whirlpool mindig úgy tervezi meg új készülékeit, hogy optimalizálja az adottságait, így a használatakor tulajdonosa időt és energiát takarít meg. Ehhez a speciális technológiához most páratlan dizájn is társul, ami még tökéletesebbé teszi a Whirlpool 6. érzék Absolute sorozat sütőit, főzőlapjait, páraelszívóit és mikrohullámú sütőit.

6. ÉRZÉK Absolute sütők

A SELECT & COOK intuitív programozásnak és a 6. Érzék technológiának köszönhetően mindig a fogásokhoz legideálisabb sütési módot választhatja ki. A használatát még könnyebbé teszi a vezérlés menürendszere, a könnyen olvasható kijelző vagy például az, hogy utoljára használt funkciót automatikusan megjegyzi a rendszer.

A Ready 2 Cook praktikus funkciónak köszönhetően előmelegítésre sincs szükség, így az energia akár 20%-át is megtakaríthatja.
A SmartClean opciónak köszönhetően egyáltalán nem kell mosószer a készülék tisztításához. Csak két deciliter vízre van szükség! Töltse fel a sütő tartályát, indítsa el a SmartClean programot, ami gőz fejleszt, és természetes módon távolítja el a szennyeződéseket a sütő faláról. Ezután már csak szárazra kell törölnie a készüléket.

Ide kattintva nézze meg a Whirlpool sütőket>>>

6. Érzék Absolute főzőlapok

Speciális funkciók: A 6. Érzék technológia az aktuális főzési folyamathoz igazítja a főzőlap működését. Egyetlen érintéssel kiválaszthatja a szükséges funkciót pl. „melegen tartás”, „forralás”, „olvasztás” vagy „párolás”.

Flexi Cook: a maximális rugalmasságról egy intuitív felhasználói felület gondoskodik, melynek része a rugalmasan vezérelhető FlexiCook is. Segítségével a serpenyő méretéhez igazíthatja a melegített felületet. A gép azonnal érzékeli, ha az edényt átteszi egy másik főzőzónára, ilyenkor automatikusan átállítja a főzési teljesítményt, illetve a fénykijelző azt is mutatja, melyik főzőzóna van épp használatban.

iXelium nanotechnológiával kezelt bevonat karc- és foltmentességet biztosít az üvegfelületen. Ennek köszönhetően a hosszantartó csillogás garantált, és könnyű tisztíthatóságot is tesz lehetővé. A pulthoz is illeszkedő főzőlap Schott üvegből készült, a világ első üvegkerámiájából, amelyet mérgező nehézfémek, arzén vagy antimon felhasználása nélkül gyártottak.

IDe kattintva nézze meg a Whirlpool főzőlapokat >>>

Olvasson tovább:

5 tipp a konyhája forradalmasításához

Szabadon álló vagy beépített sütőt válasszak?

A legnehezebb receptek is könnyűvé válnak...

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Jún 11.