Felszabadulhat a mosásban, mert létezik csendes mosógép

csendes mosógép

Létezik csendes mosógép?

Éjszaka szeret mosni, de a centrifugára mindenki felébred? A konyhába keres mosógépet?

Elege van abból, hogy kiabálni kell a mosógép mellett? Dühös, mert felébred a kisbabája, ha beindul a centrifuga?

És még sorolhatnám azt a sok gondot, amivel hozzánk fordulnak a vásárlóink, mert zavarja őket, hogy hangos a mosógépük.

Válasszon csendes mosógépet!

Amennyiben a konyhába szeretné a mosógépet elhelyezni, vagy
éjszaka tud csak mosni, vagy a szomszéd rendszeresen átdörömböl a centrifuga hangereje miatt, vagy
fél, hogy felébred a kisbabája, esetleg éjszakás volt a férj s napközben pihenni szeretne, akkor alábbi mosógépek valamelyikére van Önnek szüksége.

csendes mosógép

A Whirlpool FSCR 80432 elöltöltős mosógép, melynek a mosási zajszintje 48 dB. Ez a piacon az egyik alacsonyabb zajszinttel rendelkező gép. A csodás benne, hogy a centrifugálási hangja is alig magasabb, csak 66 Db. Ez azt jelenti, hogy egy átlagos beszélgetés hangerejénél alig hangosabb. Ez a mosógép olyan csendes, hogy aludni lehet mellette.

A legenergiatakarékosabb A+++ kategóriával bír, és a gyártó 20 év garanciát adott a motorjára. 8 kg ruhamennyiség fér bele, így egy nagyobb családnak is tökéletes, és a 6. érzék funkcióval gazdaságos megoldás.

csendes keskeny mosógép

Amennyiben kisebb kapacitású mosógépre vágyik, ajánlom a figyelmébe a Gorenje W6503/S Elöltöltős mosógépet . Egy átlagos beszélgetés hangereje 60 dB. Ez a mosógép ennél csendesebben működik. 56 dB a működési zajszintje, és a centrifugálási zajszintje is 68 dB csak.

23 programja van melyek személyre szabhatóak és eszméletlen takarékos az energia és a vízfogyasztása is. Kisgyermekeseknek illetve tisztaság mániásoknak nagyon ajánlom, mert fertőtlenítő funkciója van, így akár alacsony hőfokon is biztonsággal moshat. Olvassa el a megdöbbentő cikkünket, hogy miért van szükség mosógép fertőtlenítő funkcióra.

csendes szuper mosógép

A Bosch WAW28590 elöltöltős mosógép 9 kg-os ruhatöltettel mindenkinek jó választás, és 47 dB mosási zajszintje kellemes duruzsolás. A centrifugája egy picit hangosabb, 71 dB de abszolút nem zavaró. Akár a vasárnapi ebéd kellemes beszélgetését se zavarja. A Bosch igényével készült, és akár már 15 perces gyorsmosással is tiszta illatos ruhát tud vele mosni. Folttisztító van benne, amely felismeri a foltot és automatikusan beállítja magát a tökéletes eredményért. Az EcoSilence csendes motorra 10 év garancia van. Nézze meg a

 

Vélemények rólunk:

I.Gábor :” Az ajánlatuk nagyon szimpatikus volt, ár-érték arányban számunkra megfelelt. A plusz kedvezmények (5 év garancia, ingyenes házhoz szállítás stb.) szintén vonzóvá tették az ajánlatot.”

B.András :” Már többször is rendeltem, tehát nagyon jó a benyomást keltettek, a házhoz érkező kollégák pedig rendkívül kedvesek, le a kalappal”

Nézze meg a Mosógép Szalonunk teljes kínálatát >>>

Ez a cikk ingyenes, de egy megosztással ajándékozzon meg, ha hasznosnak találta a szakmai írásomat! 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 03.