A Whirlpool Corporation öt innovációs díjat nyert az idei CES®-en!

CES 2019

A Whirlpool Corporation öt innovációs díjat nyert az idei CES®-en!

Kihagyhatatlan tudású gépeink lehetnek…

Szokásomhoz híven idén is beszámolok, a minden év januárjában Las Vegasban megszervezett CES kiállításáról, mely jelenleg a legnagyobb és legizgalmasabb technikai bemutató.

A világ legnagyobb fogyasztói elektronikai kiállításán mindenki próbál nagyot durrantani. Ki több, ki kevesebb sikerrel.

2019-ben a Whirlpool Corporation 5 díjat nyert, ami nem kis teljesítmény.

1/ A KitchenAid ® Cook Processor Connect az innováció legjobbja a Smart Home termékkategóriában.

2/A KitchenAid® Smart sütő + Powered tartozékokkal.

3/ A Whirlpool® Smart All-In-One mosó és szárítógéppel.

4/ Whirlpool® Connected Hub beépíthető sütő koncepciójával.

5/ A Yummly® digital Software and Mobile Aplikációval.

 

Az innováció legjobbja (Smart Home kategória)

A KitchenAid® Cook Processor Connect amelyre minden szakácsnak szüksége van, hogy ízletes, házi jellegű ételeket készítsen, és kreatívan tevékenykedjen a konyhában. Ez a mindennapos főzőedény alkalmas nagyszerű ízű, és házi jellegű ételek készítésére, főzéssel, sütéssel, gőzöléssel, pörköléssel, dagasztással, aprítással, darálással, keveréssel, emulgeálással, és keveréssel.

Ez a fantasztikus edény mindent tud, amellyel az otthoni szakácsok el tudják készíteni a kedvenc receptjeiket.

Innovációs díj (Smart Home kategóriában)

A 2019-ben elindított KitchenAid® Smart Oven + Powered Attachments sokoldalú és korlátlan tudással bíró beépíthető sütő. Úgy lett kialakítva, hogy a legjobb legyen az intelligens főzési teljesítménye, miközben új kulináris lehetőségeket kínál. Képes különböző sütési módokra, grillez és gőzzel süt.

Az okos sütő együtt fog működni a Yummly® alkalmazással,amely lehetővé teszi az otthoni szakácsoknak, hogy testre szabják a főzést. Fejlesszék a személyükre szabott ízeket, valamint a táplálkozási igények és a szakértelem szintjét emeljék. Ez a beépíthető sütő lehetővé teszi a kreativitás növelését a konyhában.

Whirlpool® Smart All-In-One

A Whirlpool® Smart All-In-One mosó és szárító egy olyan intelligens mosóegység, amely ugyan azon gépben mossa tisztára a ruháit, és szárítja meg azokat. Két méretben is elérhető, a családok választhatják ki az életstílusuknak leginkább megfelelő kapacitást.

A Whirlpool ® Smart All-In-One mosó és szárító intelligens funkciókkal rendelkezik, beleértve a Load & Go ™ automata mosószer adagolót is, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy ne pazaroljanak. A Whirlpool® mobilalkalmazáson keresztül távolról is ellenőrizheti a gépet, és akár jelzi Önnek, ha kész a mosás.

Elérhető az Amazon Alexa hangvezérlés: A fogyasztók felkérhetik Alexát, hogy szüneteltesse vagy elindítsa a mosó- és szárítógépet; vagy futtasson speciális programot, esetleg megmondja mennyi idő van még vissza a programból. Rengeteg kérdést és parancsot tud kezelni.

 

Whirlpool® Connected Hub Beépíthető sütő

A Whirlpool® Connected Hub Beépíthető sütőkoncepciója a hagyományos beépített fali sütő fejlesztett változata. A sütő ajtaján egy nagy és átlátható felhasználói felületű (normál LCD-képernyővel ellátott) képernyő jelenik meg, amely teljesen új főzési élményt nyújt. Míg a hagyományos sütő a felhasználói programozására, futtatására és a főzési folyamat kézi befejezésére összpontosít, addig ez a sütő a kiterjesztett valóságra, és az okosotthonhoz való csatlakoztatásra helyezi a hangsúlyt.

Az új Connected Hub beépíthető sütő egy segítő kéz a konyhában - recepteket ajánl a preferenciák alapján, főzési tippeket kínál, a forgalmas családi naptárt itt tárolhatja, és lépésről lépésre főzési utasításokat ad – mindez közvetlenül a sütő ajtaján.

A családoknak egy teljesen új, automatizált módszert kínál, és nem csak az ételkészítésben, de mindennapokban is.

Innovációs díjak (Software and Mobile Applikáció kategóriában)

A Whirlpool Corporation 2017-ben megvásárolta a Yummly élelmiszeripari technológiai céget azzal a vízióval, hogy a konyhánkból többet hozzon ki. Könnyebbé és többé tegye a főzési folyamatainkat. 2019-ben ez a vízió valósággá vált és a Yummly pro-van innovációs díjat is nyert.

Ez a kiépítés összhangban van azzal a vízióval, hogy a főzés nem a sütő előmelegítésével kezdődik, hanem azzal a gondolattal, hogy mit főzzek? A program akár ezt is segít kitalálni, illetve bevásárló listát állíthat össze benne (vannak országok ahol ezt kapásból meg is rendelheti), és a főzés folyamatában is támaszkodhat rá. Így kinyílik a világ a felhasználók előtt és a kezdő szakácsok is profikká válnak.

 

Tudjon meg többet a Whirlpool gépekről:

Új Whirlpool NoFrost hűtőszekrények

Legjobb felültöltős mosógépek 2019-ben a Whirlpool-tól!

Legkedveltebb Whirlpool mosógépek 100.000 Ft alatt

Whirlpool 6. Érzék Infinite Care szárítógépek

Legjobb Whirlpool gépeink, amelyeket imádnak a magyarok!

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Márc 04.