Ízelítő a Föld legnagyobb technikai bemutatójáról a CES-ről!

ces 2018

Ízelítő a Föld legnagyobb technikai kiállításáról

A legnagyobbak minden év januárjában bemutatják újdonságaikat. A konyhában is változások várhatóak. Olvassa el őket!

2018-as fejlesztések a konyhában!

Januárban rendszerint megrendezik Las Vegasban a CES-t. A világ legnagyobb fogyasztói elektronikai kiállításán mindenki próbál nagyot durrantani. Ki több ki kevesebb sikerrel.

A Whirlpool a Samsung és az LG is hasonló terméket készít. Az „okos rendszereket”.

A lényeg, hogy a hütőszekrény tudja mi van benne, a lejárati időkkel együtt, és recepteket képes kreálni a tartalmából. Az érintőképernyős, hangalapú szolgáltatással egyszerűen kiválasztjuk a receptet, és ő végig vezet minket a folyamaton. Segítségül „szól” a sütőnek, hogy melegítsen elő, vagy a mosogatógépnek, hogy hamarosan zsíros edényeket kell mosogatnia.

Samsung fejlesztése:

A Samsung új Family Hub hűtőt a 2017-es CES-en mutatták be. Ahogy már említettem, egy óriási képernyőn keresztül és az okos telefonunkkal kommunikálhatunk vele. Sajnos az idei kiállításra nem készültek el a legújabb fejlesztésekkel, tavaszra ígérik. De így is szuper készülék. Tudja, mi van a hűtőben, mikor fog lejárni, és receptet tud belőle ajánlani. Jelzi ha kinyítják és akár megnézheti távolról, hogy ki nyitotta ki az ajtaját. Ez a készülék is kommunikálni fog a többi konyhai gépünkel.

Samsung azon tervei szerint, hogy az otthonunkat meghódítsák még várat magára, de úgy néz ki helyes úton járnak.

A Whirlpool fejlesztése:

Az elmúlt évben a Whirlpool a Yummly-t, egy jól ismert online receptforrást vásárolta meg, és most már láthatjuk az okát. A készülék óriása együttműködött a webhelyével, hogy kifejlessze a Yummly 2.0 alkalmazást, amely beolvassa a hűtőszekrényben található elemeket, majd megfelelő recept ötleteket készít. De ez nem minden - elküldi ezt a receptet a Whirlpool sütőbe, amely felmelegíti magát a megfelelő hőmérsékletet, és lépésről-lépésre utasításokat ad a tökéletes eredményért.

 

LG bemutatta:

Az LG az Amazon Alexa rendszerét hívja segítségül ehhez a folyamathoz, és még nem tudja mikor és milyen áron dobja piacra termékeit. Az Alexa okos hűtőszekrényét már 2017-ben bemutatta a CES-en, így ilyet már vásárolhatunk. Az Alexa olyan intelligens, digitális személyi asszisztens, amelynek segítségével a felhasználók egyebek közt ételreceptekre kereshetnek rá, zenét hallgathatnak, sőt tárolja az élelmiszerek lejáratát, így akár a boltban járva is megtekinthetjük a hűtőszekrény tartalmát a lejárati határidőkkel együtt.

A CES-en rengeteg változatos forradalmi feltalálás van. Leginkább a laptopok, okostelefonok piacán óriási a változás.

 

A Dell szuper ötlete:

A kedvencem (hiába, nő vagyok :)) a Dell és Nikki Reed közös ékszerei.
A Dell újrahasznosítja a gépeiben található 14 és 18 karátos aranyat. A gyűrűket és a fülbevalókat Nikki Reed színész és aktivistával tervezték. Ezek az ékszerek egyáltalán nem úgy néznek ki, mintha egykor a számítógép belsejéből szedték volna ki őket. Csodásak, én is szívesen hordanám őket.:)

 

Ezek után kedve támadt egy csúcs hűtőszekrényhez, hívja szakértőinket, akik segíteneki választani a +36-1/478-2128-as telefonszámon.

Megnézem a teljes Hűtőgép Szalon kínálatot!

Tanácsaim a hűtőszekrény választáshoz:

Hogyan válasszunk hűtőszekrényt

Bemutatkoznak a legnagyobb hűtők

Hűtőszekrény értelmezéshez idegen szavak szótára

Létezik gyermekbarát hűtőszekrény?

Glutén és laktózmentes hűtőszekrény

Hogyan válasszunk fagyasztót?

Ha bármilyen kérdése van a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban, javaslom, hívja hűtőgép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Megnézem a teljes Hűtőgép Szalon kínálatot!

Ez egy ingyenes cikk, de megköszönöm, ha megosztja a Facebookján.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 03.