facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Candy kivételes hűtőszekrényei

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Három hűtőszekrény, amiktől eláll a szava :)

Színek a konyhában

A Candy Vörös Retro CVRDS6174RH hűtőszekrénye visszarepíti az 50-es évekbe, elegáns, lekerekített kialakításával. Ez a hűtőszekrény bőven megfelel egy család elvárásainak, mert nagy kapacitású, 304 literes, beleértve a 63 literes fagyasztó rekeszt is. Alacsony energia fogyasztás jellemzi, mert A ++ energiaosztályba van sorolva.

Levegő keveredik

A hűtőszekrény alján található ventilátor a hűtőszekrény belsejében lévő levegőt összekeveri. Ez a rendszer biztosítja a hideg jobb elosztását az optimális élelmiszer-minőségmegőrzés érdekében. Megőrzi a gyümölcsök és zöldségek magas nedvességtartalmát, így a zöldségek sokáig frissek maradnak.

4 csillagos fagyasztó

Ez nem csak lehetővé teszi a vásárolt fagyasztott termékek tartását, hanem a friss termékek fagyasztását is. Valójában a mínusz 18 ° C-nál kisebb vagy annál alacsonyabb hőmérsékletek biztosítják a biztonságos megőrzést, miközben az élelmiszerek megőrzik vitamintartalmukat.

A ++ energia osztály

Az A + modellhez képest átlagosan 25% -os megtakarítást biztosít . Évente csak 206 kw/év a fogyasztása. Ez 40 Ft-os áramdíjjal számolva havonta csak kb. 680 Ft –ba kerül.

Bővített trópusi éghajlati osztály

Ez a készülék + 10 ° C és + 43 ° C közötti környezeti hőmérsékleten működik . Ideális olyan élőhelyeken, ahol a hőmérséklet nyáron sokat emelkedik, vagy olyan konyhában, ahol a hűtőszekrény-fagyasztó egy ablak felé néz, délre vagy egy forró felületre!

Megnézem ezt a gyönyörű piros készüléket >>>

Nappalink fénypontja

A modern nappalik nélkülözhetetlen összetevője egy borhűtő. Miért rohangálna a konyhába, vagy a pincébe egy újabb palack finom borért, amikor a bárpultban is ideálisan tárolhatja. A fekete borhűtő komoly eleganciával öltözteti fel a helyiséget, és elismeréssel adóznak majd barátai a borászati ismeretei előtt.

Szerelem első látásra

A Candy CWC 154 EEL egy kisebb méretű szabadonálló borhűtő , amelyet kényelmesen akár pultra, vagy pult alá is elhelyezhet. Átgondolt és elegáns kinézete emeli a helyiség fényét. Üveg ajtaja betekintést nyújt tartalmába, és fa polcai stabilitást adnak, miközben eklektikussága megdöbbentő.

LED világítása csillogást kölcsönöz neki.

„A” energiaosztály

Az „A” energiaosztály garancia a gazdaságosságra, hiszen egész évben kihasználjuk ezt a hasznos készüléket.

Vezérlése digitális , hiszen fontos a boroknál a pontos hőmérséklet.

Megismerem a Candy CWC 154 EEL borhűtőt >>>

4 ajtós különlegesség

Van aki side-by-side típusúnak, néhányan francia típusú hűtőszekrénynek hívják, sok helyen amerikai hűtőszekrény. A lényeg, hogy 4 ajtós kivitel. Különleges a kivitelezése, és felettébb praktikus megoldás. Nyugatabbra tőlünk nagy népszerűségnek örvendenek ezek a típusú alulfagyasztós hűtőszekrények. Próbálja ki és meglátja, milyen jó ezekben pakolni.

Kombinált hűtőszekrény rozsdamentes acélból

A szabadon álló hűtőszekrény a CANDY CMDN 182 francia ajtókkal és modern olasz dizájnnal rendelkezik, rozsdamentes acél kivitelben és nagy belső kapacitással. Nagy családosoknak is ajánlom, mert 412 liter nettó tér fogadja. A hűtőszekrény számos intelligens technológiát kínál az optimális hűtés és az élelmiszerek energiatakarékos fagyasztása érdekében. A kényelmes működés érdekében a hűtőszekrény ajtaján található LED-es érintőképernyő külön hűtő- és fagyasztó-hőmérséklet-szabályozással áll rendelkezésre.

Energiaosztály A++

Igazán gazdaságos megoldás ez a készülék, mert az A++ energia besorolás azt jelenti, hogy a rezsiszámlája optimális lesz.

Kifinomult belső felosztás

A hűtőszekrény belseje 4 üvegpolcból és egy speciális, friss ételfiókból áll . Más rekeszek a készülék ajtajában találhatók, ebből összesen 6 db van. Van egy tojástartó és oldalsó LED világítás is, amely tökéletes áttekintést nyújt a tárolt élelmiszerekről. Ha elfelejtette bezárni a hűtőszekrényt, akkor figyelmezteti a hangjelzés. Antibakteriális funkciója imádni való, hiszen sokkal tovább frissek maradnak az ételeink benne.

Kényelmes fagyasztás

A fagyasztó rekesz kapacitása 134 liter, és 2 óriási fiókból áll, melyek könnyedén kezelhetőek, valamint egy kézi jégkészítővel is rendelkezik. A fagyasztási kapacitás 12 kg / 24 óra, és az élelmiszer áramszünet esetén 20 órán keresztül fagyasztva marad. Van funkció az új élelmiszerek gyors fagyasztására is. A No Frost technológiának köszönhetően, teljesen jegesedés mentes, így nincs szükség leolvasztásra.

Ismerje meg a Candy CMDN 182 EU alulfagyasztós hűtőszekrényét >>>

Nézze meg a Candy Online Márkabolt hűtő és fagyasztó kínálatát >>>


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA