Ismerje meg a tökéletes sütőjét, amely megfizethető!

tökéletes beépíthető sütő

Ismerje meg a tökéletes sütőjét, amely megfizethető!

Álomsütőt találtam, magyar háziasszonyoknak

Egy olyan sütőt kerestem egy nagyon kedves rokonomnak, amely magas minőségű, trendi, egyszerűen kezelhető és márkás készülék. Fontos volt az ára is.

Találtam egy remek Bosch sütőt, ami nálunk sokkal kedvezőbb áron van jelenleg, mint bárhol máshol, (ez magán kutatás, és nem az onlineMárkaboltok állítja), és tudásban csodálatos. Leírtam a neki és nekem is legfontosabb kérdéseket a sütő választás folyamán és ez a készülék nem csak átment a szűrőn, hanem a tökéletes jelzőt kapta tőlünk.

Ha Önnek is ezek a paraméterek a fontosak, akkor Önnek is kitűnő választás lesz.

 

Illik a konyhámba, jól néz ki?

olcsó bosch beépíthető sütő

Szerintem ez a Bosch HBA3540S0 beépíthető sütő elképesztően jól néz ki. Mindegy hogy milyen stílust képvisel a konyhája kinézete, ez a készülék emelni fogja a látvány színvonalát. Nemesacélból készült, mely garancia a tartósságára. Vörös LED kijelzős vezérlés pedig nagyon jól látható, és modern. Ez által az irányítása is könnyed és gyorsan elsajátítható. 71 literes belső tere egy nagyobb családot is kiszolgál.

Sokáig jól fog működni?

Erre a leginkább a márka a garancia. Mivel ez egy Bosch készülék, ez már önmagában is azt jelenti, hogy jó minőség. Illetve az onlineMárkaboltokban 5 év garancia van hozzá.

Mire képes, milyen sütési funkciói vannak?

A legmodernebb sütési funkciókkal van felszerelve, mint a több szinten való sütés. Ez egy mézeskalács készítésnél, vagy egy ünnepi vacsoránál szuper. A kímélő forró levegő a légkeverés, mely már alapvető egy sütőben. Emellett a grill funkció volt a fontos, hogy ropogós ételek készülhessenek.

Szerencsére ezt a sütő képes eleget tenni az elvárásoknak, sőt még többet is tud.

sütési mód bosch

 

Van benne pl. gyorsfelfűtés ami gyorsítja a sütési folyamatokat, így időt spórol nekünk.

Természetesen a felolvasztás és a melegen tartás funkció is megtalálható benne.

A beépíthető sütő öntisztító vagy nem?

Ez a sütő EcoClean Direct, ami azt jelenti, hogy a van egy speciális bevonat a hátfalon, az oldalfalakon és a felső oldalon, amely megköti a szennyeződéseket. A jó hír, hogy egy regeneráló program lefuttatása után, csak át kell törölni a sütőt belülről és már tiszta is. Tehát nem égeti le a szennyeződést, mint a pirolitikus, de könnyű takarítani, így a dörzsit kidobhatja :)

 

Teleszkópos sín van benne?

Ha már haladunk a korral, akkor használjuk ki a modernizáló lehetőségeket, mint a teleszkópos sín. Tudom, hogy ez apróság, de ha sűrűn használjuk a készüléket, akkor fontos lesz. A jó, hogy bármelyik szintre beszerelhető az 5 közül az 1 szintű teleszkópos sín, így a legsűrűbben használandóhoz lehet tenni. Így akár a kisebb gyermekei is biztonságosabban kezelhetik a sütőt, pl. egy pizza kivételénél. Sőt, van benne gyerekzár, ami fontos a kisgyermekes családoknál, mert így nem tudják elnyomkodni a sütő beállításait.

 

Időzítők működése, vagyis időzíthető?

Sokszor csinálok egyszerre több dolgot, így nem mindig tudok a sütésre figyelni. Ezért fontos szempont, hogy időzíthető legyen a sütés,és a lejáratkor lekapcsoljon a sütő, nehogy odaégjen az étel. Ez a sütő képes erre.

Ez a beépíthető sütő azt gondolom nem csak rokonomnak, de sokunknak ideális választást. Azonban van még egy elengedhetetlen kérdés. Az ára és az üzemeletetésének költsége.

sütő időzítése

Nézzük az energia fogyasztását a beépíthető sütőnek

A Bosch HBA3540S0 beépíthető sütő energia besorolása az „A” kategóriába esik, amely igazán kedvező egy ilyen készüléknél. A gyártó megadta a gép áram fogyasztását, ami az alábbi:

Ciklusonkénti energiafelhasználás hagyományos üzemmódban: 0.97 kWh
Ciklusonkénti energiafelhasználás légkeveréses üzemmódban: 0.81 kWh

Mivel a sütőt nem minden nap használjuk sok-sok órát, és a készülék fogyasztása kedvező, ezért bátran állítom, hogy nem fog jelentősen megváltozni az áramszámlája.

 

A Bosch HBA3540S0 beépíthető sütő ára

Jelenleg extra kedvező áron kínálja az onlinemárkaboltok ezt a készüléket, így nem érdemes tétováznia.

Nézze meg a Bosch HBA3540S0 beépíthető sütőt >>>

 

Böngésszen a fantasztikus és sok beépíthető sütők között az oldalunkon >>>

Olvasson tovább a beépíthetős sütőkről:

16 tény amiért a régi sütője helyett érdemes modern sütőt választani

Boldogság kulcsa

Fontos a sütő hőmérséklete? Piskóta teszt

4 +1 elképesztő ok, amiért a jövőben NEFF sütőt kell vennie!

NEFF sütők különlegességei

A sütők Lexus-a....

Őszintén a beépíthető sütő rejtelmeiről

Gőz használat a főzésben

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Márc 05.