Bemutatkoznak a legnagyobb hűtők

Whirlpool Side by Side hűtőszekrény

Bemutatkoznak a legnagyobb hűtők

23 bevásárlószatyor* tartalma is elfér a hatalmas, 620 literes Whirlpool Side by Side hűtőkben.

A Whirlpool Grand Side by Side amerikai típusú hűtők mindent elfeledtetnek Önnel, amit eddig a hűtőkről tudott. A friss és fagyasztott ételek számára ez a készülék olyan ideális feltételeket kínál, hogy azokat akár napokkal tovább tárolhatja benne úgy, hogy a minőségük és a tápanyag tartalmuk nem romlik.

A Whirlpool Grand Side by Side amerikai típusú hűtők mindent elfeledtetnek Önnel, amit eddig a hűtőkről tudott.

Az eddigieknél átgondoltabb tervezésnek köszönhetően a gép rugalmasabb és teljesen átrendezhető. Így a 620 literes űrtartalmú beltér jobb kihasználásával kényelmesebben és átláthatóbban pakolhatja el benne az ételeket. A rohanó hétköznapokban sok értékes időt takaríthatunk meg, ha ritkábban kell bevásárolnunk, és van lehetőségünk arra, hogy az előre lekészített, vagy gyorsfagyasztott élelmiszereket, zöldségféléket és gyümölcsöket otthon is tároljuk. Így kevesebb időt tölthetünk a konyhában, és több marad a családunkra, saját magunkra.

Akár 4x hosszabb ideig maradnak frissek az ételek az optimális hűtési feltételeknek köszönhetően,tehát végre semmi sem veszik kárba. Mivel ez a termékcsalád is 6. Érzék Fresh Control technológiával működik, ezért lehetőséget kínál a hőmérsékletet és a páratartalom precíz szabályzására, így teljesen testre- illetve ételeire szabhatja a működését.  A Freeze Control technológia akár 50%-kal csökkenti a hőmérséklet ingadozást, megakadályozva ezáltal a fagyasztás miatt keletkező kiszáradt foltokat.   

A kivitelezésére sem lehet panaszunk, hiszen az „Xlent Fit”, azaz tökéletes illeszkedésű kivitelezésének hála a modern konyhák stílusos kiegészítője. Szerkezetét tekintve a Grand Side by Side egy egyajtós hűtő és fagyasztószekrény kombinációja.  Letisztult vonalvezetésével egy modern konyhába is jól illeszkedik. Az ajtaján a zsanérok állíthatóak, így biztosítják az ajtó finom, lágy nyitását. A készüléket bárhová, akár fal mellé vagy sarokba is helyezheti, pontosan illeszkedik majd a többi bútorhoz. A vékonyabb, mindössze 45mm vastag ajtók ugyanis teljesen nyithatók, a zsanérok pedig úgy készültek, hogy ne ütközzenek nyitáskor a falnak vagy más konyhai berendezésnek.  

 

*= 30×30 cm-es bevásárlószatyorral számolva

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 17.