Az onlineMárkaboltok története

Biros Levente értékesítő

Így kezdődött... Hogyan kezdődött?

1992 decemberében egy cukrász szakmunkásvizsgával, hosszú lobonccal, fülbevalóval a fülemben, borostásan jelentkeztem egy üzletkötői álláshirdetésre. A konzervatív főnök rám nézett, és egy perccel később azt mondta: „Levente, akkor tudjuk folytatni a beszélgetést, ha hazamegy, megborotválkozik, és kiszedi a füléből a fülbevalót”.

Így történt, hogy egy hónappal később, január 7-én, Mohácson sima arccal, fülbevaló nélkül, rövid hajjal, nyolc karton Energizer elemmel a hónom alatt kezdetét vette a kereskedelmi karrierem. Forgalmazó üzleteket kerestem. Emlékszem, a legelső üzletelésem 4 db ceruzaelem volt, amit 960 Ft-ért adtam el. Egy órás bácsi vásárolt tőlem, talán csak szánalomból. A sikeren felbuzdulva estére a teljes készletemet eladtam, és másnap jelentkeztem a központunkba a következő adagért. A cég tulajdonosa tátott szájjal nézett, amikor elszámoltam a pénzzel.
Három hónap múlva a cég legnagyobb forgalmú üzletkötője, fél év múlva pedig, a nagykereskedelmi értékesítési vezetője lettem.

Néhány év múlva, 1996-ban már egy háztartási gépeket importáló nagy multinacionális vállalat, a Pelgrim Hungary területi igazgatójaként dolgoztam. Mivel a „szokásos nagy ígéretek teljesítése” sajnos elmaradt, és a beígért Volkswagen helyett, egy fapados Suzukit toltak alám, úgy döntöttem itt az idő, hogy saját útra lépjek.

Mélyrepülésből a felemelkedésig

1997 februárjában alapítottam meg saját cégemet a kölcsönkért 250.000 Ft-ból, melyet a májusi üzletnyitásig el is költöttünk.
Ezután 12 év hullámvasút következett, amíg 2009-ben belecsöppentem az online kereskedelembe. Azt tapasztaltam, hogy rengeteg, nem túl vevőbarát módon üzemeltetett webáruház van a piacon, akik csak eladni akarnak. Ekkor fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy egy korrekt, vevőcentrikus Online Márkaboltot fogok létrehozni.

Így történt, hogy mára már 4 milliárdos forgalmunk van, vásárlóink 99,99%-a pedig elégedett volt velünk. Az utóbbi években nemcsak a forgalmunkat dupláztuk, de ügyfeleink igényeire válaszolva jelentősen bővítettük kínálatunkat: már nemcsak nagy-, hanem kisháztartási gépeket, konyhai kisgépeket és szépségápolási termékeket is talál a kínálatunkban.

Nálunk Ön van a középpontban

Nálunk az igényes vásárló van a középpontban, aki a legjobb helyről szeretne vásárolni. Akinek fontos a megbízhatóság, és aki magasszintű kiszolgáltatást, valamint odafigyelést vár el attól, akinél a pénzét hagyja. Sikereink arra inspirálnak minket, hogy még merésszebb célokat tűzzünk ki magunk elé, és olyan márkaboltot építsünk, amelyben élmény a vásárlás. :)

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Pénzügyileg legstabilabb cégek közé tartozik az onlineMárkabolt

Ezek vagyunk mi! Videó az onlinemárkaboltokról

Miért kell a Hivatalos Forgalmazótól vásárolni?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 09.