facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Automatizált otthon, okos készülékek

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

A jövő az okos készülékekben rejlik

A 1900-as években, még csak álom volt az automatizált otthon, most meg már napi szinten jelennek meg gyártók újabb és újabb fejlesztésekkel.

Mi kell ezek használatához?

Az automatizált otthon három összetevője: a laptop vagy pc, illetve most már az okos telefon, egy szoftver és automatizálás-tudatos eszközök.

Nézzük a legmenőbb cuccokat, melyeket már messziről tudunk irányítani:

Samsung Smart Care mosó- és szárítógépek

A Samsung Smart Care mosógépeket, és szárítógépeket akár a bevásárlás közben is figyelemmel kísérheti, egy alkalmazás segítségével. Az elektromos LCD érintőképernyős készülék értesítést küld a telefonjára, ha befejeződött a mosás, vagy véget ért a szárítás. Így tudja, mikor kell kipakolnia és nem lesznek gyűröttek a ruhák. Leteszteltek egy másik okos mosógépet, olvassa el.>>

Wi-Fi-vel irányítható intelligens aljzat

Még egy szerény fali aljzat is lehet okos. Létezik olyan dugalj, amely kapcsolatra képes az okostelefonjával, így ha már elhagyta a házát, akkor is könnyedén lekapcsolhatja a lámpát, vagy kikapcsolhatja a kávéfőzőt, vízforralót. Soha többé nem kell aggódnia, a bedugva maradt vasaló, vagy a karácsonyi fények miatt.

Légkondicionálás irányítása

Rengetege energiát és pénzt takaríthat meg azzal, ha a légkondicionálót messziről irányíthatja, mert így lesz a legoptimálisabb villanyszámlája. A Kühl gyártotta készülékkel többé nem kell aggódnia, ha fordul egyet az időjárás, mert mindig a megfelelő hőmérsékletet tudja beállítani, vagy épp lekapcsolhatja távolról is a készüléket.Okos termosztát

Wi-Fi-vel és iPhone alkalmazással irányíthatja az otthoni termosztátját. Ez azt jelenti, hogy lehet szabályozni a hőmérsékletet otthonában bárhonnan! Szeretne pénzt takarítani meg? Akkor, ha elmegy otthonról, csavarja le a hőmérsékletet. Nem probléma, hiszen mielőtt hazaér az okostelefonján vissza állíja az Önnek megfelelő hőfokot.

Figyelheti otthonát távolról

Szeretné, ha tudná ellenőrizni otthonát az irodából vagy nyaralás alatt? Például az ADT távoli otthoni monitorozás alkalmas okos telefonhoz. Itt megnézheti riasztója állapotát, élesíti vagy hatástalanítja a rendszert, vagy megnézheti a biztonsági kamerák képeit. Aki okos otthont szeretne, annak ez vagy egy hasonló rendszer nélkülözhetetlen.

Samsung intelligens sütő

A Samsung megalkotta az okos sütőt is. Android és iPhone rendszerre alkalmas készülékkel irányíthatjuk, és felügyelhetjük távolról. Ellenőrizhetjük a hőmérsékletet, és a sütési időt is, így mire hazaérünk a tökéletes vacsora, vagy sütemény fog várni minket.

Samsung okos hűtőszekrény

Szeretné tudni, hogy mi van a hűtőszekrényben, de nincs ideje haza ugrani? A Samsung Family Hub Refrigerator meg tudja mondani Önnek okos telefonon, hogy mi van a hűtőben. Nincs több feleslegesen vásárolt, vagy elfelejtett élelmiszer. Óriási csodás kijelzője jegyzettömbként, rajztáblaként, televízióként és internetes eszközként is kiválóan használható.

Egy megfelelő laptop, akár háziasszonyos kivitelben is vagy okos telefon annyit tud amennyit „rábízunk”. Használjuk ki az adottságaikat, és könnyítsük meg életünket.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA