facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

+36 30 618 9163

Szőke István

+36 30 618 9162

Szabó Roland

+36 30 618 9163

Herke Róbert

+36 30 618 9162

Tóth Attila

+36 30 618 9162

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

A sebesség féktelen szerelmese

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Sárdy Mónika

Jani az a munkatárs, aki mellett sosem unatkozik az ember. Munkájában és a magánéletében is azt szereti, ha folyamatos pörgés van. Igazi vagány férfi, akit vonzanak a veszélyes, adrenalindús helyzetek, és a kiszámíthatatlan szituációk.

Az online Márkaboltban a szállítók csapatát erősíti, sőt: kollégái között Ő a rangidős, mivel a legrégebben dolgozik ebben a pozícióban. Állandóan az országutakat járja, hiszen munkatársaival Ő viszi el vásárlóink otthonába a megrendelt termékeket.

Az igazi PASI! :)

Honda Jani nehezen tud megülni egy helyben. Imádja a sebességet, rekordja, hogy motorral Pécsről kevesebb mint 10 perc alatt érte el az Orfű helységnévtáblát. Rajong az autó-motor sportért. Hobbyja is az autókhoz kapcsolódik: imád bütykölni, és élvezi, ha saját maga szedi szét és rakja össze a kocsiját. Ladáját például pont most készül átalakítani 3 ajtós kupévá, hogy aztán egyedi pályákon tegye ki nagyobb kihívásoknak. Van egy Hondája, amit nagyobb becsben tart, így „csak kíméletes utakon repeszt” vele. :)
Családja támogatja a hobbyjában, a párja persze aggodalmasabb, ha „elszáll” a sebességmérő. 8 éves kisfia viszont már most rajong a kocsikért, rendezvényekre is gyakran kíséri el őt.

 

Nem komolyzene rajongó

Balla János szállítónk bemutatkozik A motoros világ vérbeli követőjeként Jani inkább a keményebb stílust (rock, metál…) kedveli, de bármilyen zenét szívesen hallgat – kivéve a komolyzenét. Ha csak teheti, nem mulasztja el a motoros találkozókat, már csak a buli és a koncertek kedvéért sem.  Nagy bulirajongó! Többször előfordult már, hogy amikor a kétnapos országos szállítókörútból éjfél körül hazaért, barátaival még elment szórakozni. Reggelig haza se ért. :)

…Ha egyszer egy rallyversenyen a rajtvonalnál Őt is megtaláljuk, szurkoljunk majd neki együtt! :)

Októberben nagyobb raktárba költöztünk. Nem is számoltuk, hány tonna árut pakoltunk át… A 3 napos robot utolsó pillanataiban Jani versenyre hívta ki egyik kollégáját, hogy melyikük pakolja gyorsabban a mosógépeket:


írta:

Sárdy Mónika

Sárdy Mónika, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA