A legjobb konyhai kisgépek a gyors és könnyed főzésért és sütésért!

kisgépek

Álmaink konyhája jól felszerelt, de felesleges készülékektől mentes

Mindennap használatos és praktikus háztartási kis gépek

A kis konyhai gépek nem csak az előkészületekkel való bíbelődést könnyíti meg, de még a kedvünket is meghozza a főzőcskéhez. Megkerestem azokat a kellékeket, amelyek biztos hasznosak és mindenki szívesen látja a konyhájában.

Nekem a No1 van a Bosch MUM komplett robotgépek.

Amióta vettem magamnak azóta folyamatosan használom minden nap. Gyorsítja a főzési és sütési folyamataim, arról nem beszélve, hogy imádom használni.

Ismerje meg a Bosch MUMS2EB01 Konyhai robotgép

bosch mum robotgép

Ez a készülék többféle színben elérhető, nekem fekete van ami nagyon különleges kinézetet biztosít és könnyebb tisztántartani, mint a fehéret szerintem. Ha már tisztántartás, akkor elárulom, hogy moshatóak a tartozékok mosogatógépben, így tényleg egyszerű a tisztítása.

Tartozik hozzá egy 3,8 literes nemesacél tál, ami szép nagy, így akár 2,4 kg nem élesztős tésztát, vagy krémet is ki tud keverni. Élesztős tésztából 1,7 kg-al bír el.

A keverőszárak (dagasztó, keverő, habverő) 3D bolygómozgást végeznek, így nagyon alaposak és nem hagynak kis semmit sem az edény oldalán, vagy alján. Nagyszerű, hogy gyárilag van a tálhoz egy fedő, így nem engedi kifröccsenni a keverendőt, és az adagoló nyíláson könnyen hozzá tudunk keverni még dolgokat.

4 teljesítmény szint közül választhat, így tökéletes mindenféle étel, tészta elkészítéséhez.

Főzésnél sokat használom a szeletelő korongokat. A gép tetejére lehet felrakni, tényleg könnyedén a reszelő részeket. Ezek a fejek megfordíthatóak attól függően, hogy vékonyabb, vagy vastagabb szeleteket szeretnénk. Van hozzá tömőfa, így tényleg biztonságosan használható.

Gumilábai vannak, így tényleg soha nem mozdul el használata közben, nem kell félni a véletlen felborulástól. A vezeték pedig tárolórekeszben van, így nem kell vele soha bajlódni.

Nézze meg a Bosch MUMS2EB01 Konyhai robotgépet, melyre most 20% pénzvisszafizetés jár egy regisztrációért a Boschnál >>>

Ismerje meg a pénzvisszafizetési ajánlat részleteit >>>

Vízforraló nélkül áramot pazarolhat

Ötletes ajándék lehet egy háziasszonynak egy profi vízforraló, amely lekapcsolja magát, így nem kell mindig figyelni rá. Gyorsabb, mint a tűzhely, vagy a mikro, tehát energiát is megtakarít vele. Lepje meg Nagymamáját, de írjon mellé egy leírást, hogy pontosan mire is tudja használni. Így egyedivé válik az ajándéka, és óriási segítség lesz neki a konyhában.

Jamie Olivertől tanultam, pl. hogy a száraz nyers tésztát vízforralóban forralt vízzel önti le, így gyorsítja a kifőzés idejét. Azóta nem csak teához forralok benne vizet. Például ha desztillált vízre van szükségem a vasalóhoz, akkor ebben forralom fel a vizet, és kicsi hűlés után mehet is a gépbe. Természetesen az instant levesekhez is tökéletes, sőt a forró vízzel fertőtleníteni is lehet akár babajátékokat.

Energia hatékony: Több külföldi forrás szerint az elektromos vízforraló fel tudja használni a felhasznált energia 80 százalékát a benne lévő folyadék tartalmának forrása érdekében. Ez szemben áll a mikrohullámú sütő 47 %-val és az elektromos tűzhelyek 30,5 %-val. Meglepő módon néhány író még azt is sugallta, hogy egy elektromos vízforraló képes felülmúlni egy gáz tűzhelyet, és kétszer olyan gyorsan forral fel vizet, mint a legdrágább tűzhelyek.

Mindennap használatos az aprító

Amire mindenkinek szüksége van, egy aprító. Itt is ajánlom, hogy írjunk egy ötletparádét mellé, mert különben csak a polcon fog heverni, és soha nem tudja meg a gazdája, hogy milyen kis csoda került a birtokába.

Én mire használom? Természetesen aprítok: sírás nélkül hagymát, fokhagymát, és mindenféle zöldségeket salátákhoz. Répát, káposztát, uborkát (tzatzikinek). Belerakom a kaprot, a petrezselymet és csodás apró fűszer lesz belőle.

Imádom, hogy nem kell sajtot reszelni, hanem egy gombnyomással összedarabolja, és tökéletes a pizzára, mindenre. A krémlevesek sűrűjét is belerakom akár forrón és ebben könnyedén leturmixolom, majd mehet vissza a lábosba.

Jöhet a dió, a mák, a mandula minden, amire sütésnél szükség van. Szinte nincs olyan étel, amihez nem használom. Még darált húst is tudok benne készíteni.

Ha bármilyen kérdése van a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban, javaslom, hívja háztartásigép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Megnézem a teljes Bosch Konyhai Kisgép kínálatot!

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Multicooker a jövő főző/sütő edénye, indukcióval!

Új bosch vákuumos kisgépek

Glutén érzékeny? Akkor ez Önnek szól!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Márc 08.