facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

A legcsendesebb mosás

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

A Whirlpool Supreme Care elöltöltős mosógépek tökéletes mosási eredményt garantálnak a lehető legkevesebb energia- és vízfelhasználással. Különlegességük, hogy a legcsendesebben dolgoznak a piacon jelenleg forgalomban lévő készülékekhez viszonyítva. Olyan halkak, hogy akár az ágy mellé is tehetné a gépet, akkor sem zavarná a pihenésben. :)

Whirlpool Supreme Care mosógépAz új, energiatakarékos elöltöltős Whirlpool Supreme Care mosógép a legújabb stíluselemeket ötvözi a prémium kategóriás minőséggel. A kezelőfelülete rendkívül átlátható, könnyű, intuitív vezérlést tesz lehetővé. A központi 6. érzék vezérlőgombtól kezdve a precíz kijelzőig minden navigációs elemet úgy tervezett meg a gyártó, hogy leegyszerűsítse az Ön életét. A hatalmas, 35 cm átmérőjű ajtónak és a magas talpazatnak köszönhetően a ruhák bepakolása nagyon kényelmes. Az új ZEN technológia és a közvetlen hajtású motor tökéletesen csendes működést garantálnak. Így lesz ez a leghalkabb mosógép a piacon. :)

Az új, Whirlpool Supreme Care mosógépek elnyerték a 2015-ös IF Design Award Kiváló Minőség címét. 53 ország 500 nevezése közül lett első, mert elvarázsolta a nemzetközileg elismert zsűrit modern, magas minőségű esztétikájával, átlátható felhasználói felületével és intelligens működésével. Ez a termékcsalád nemcsak felhasználóbarát vezérlésű, de az alacsony fogyasztása révén a pénztárcáját sem terheli meg.

Mit tud a Supreme Care termékcsaládba tartozó mosógép?

ZEN Technológia

Az innovatív ZEN technológia három tényező (közvetlen meghajtású ZEN motor, ZEN formai kialakítás és hangcsillapítás) tökéletes kombinációja. A kiemelkedő mosási teljesítményhez a legalacsonyabb zajszint párosul, ami azt jelenti, hogy a mosási zajszintje 49 dB, a centrifugálási zajszint pedig 69 dB.

Precision Dose

A gép a mosószert a mosnivaló tényleges mennyisége és a ruhanemű típusa szerint adagolja. Elképesztő, de így akár 12 liter vizet is megtakaríthat. A beépített mosószertartályban pedig akár 20 mosáshoz elegendő mosószer fér el.

Precision Clean mosási technológia

A mosást teljesen új oldaláról ismerheti meg. A mosógép ugyanis a vizet közvetlenül a mosnivalóra permetezi, és nem csak a dobot tölti fel. A teljes mosási program alatt ez a technológia működik, amellyel a hatékonyabb vízfogyasztást és a legenergiatakarékosabb működést biztosítja.

Fresh Care

Miután befejeződött a program, a mosógép időnként átforgatja a ruhaneműt, legfeljebb 6 órán át a mosás lejárta után. A műveletet természetesen bármikor leállíthatja egy gombnyomásra. Ezután az ajtó kinyílik és Ön kipakolhatja a ruhákat. Ez a technológia azért jó Önnek, mert ha épp nem tartózkodik otthon, amikor lejár a program, a forgatás segít frissen tartani a ruhákat, és megakadályozza a kellemetlen szagok keletkezését.

Soft Move

A SoftMove 6-féle, előre beprogramozott, anyagtípusok szerinti dobmozgása a leggondosabb odafigyelést biztosítja minden ruhaneműnek. Az dobbelső innovatív kialakítása és a speciális ruhaemelő karok csökkentik a szövetszálak súrlódását, kíméletesebb, ugyanakkor hatékonyabb mozgást tesznek lehetővé.

Dobvilágítás

A tökéletes megvilágításnak köszönhetően a mosógépből való ki- és bepakolás minden eddiginél könnyebbé és egyszerűbbé válik. Nincs több gépben felejtett ruhadarab! :)

A Whirlpool mosógépeinkhez kattintson ide!  

Ha bármilyen kérdése van a készülékekkel, vagy a rendeléssel, szállítással kapcsolatban, hívja mosógép szakértő kollégámat (+36 1 478 2128).


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA