A boltban, vásárlás közben is belenézhet a hűtőjébe

Samsung hűtőszekrény

Utazzon velem a jövőbe! Ismerje meg a Samsung legújabb csodahűtőjét!

A hűtőszekrényeknél – valljuk be – nehéz nagyot villantaniuk a gyártóknak. Ezektől a modellektől azt várjuk el, hogy keveset fogyasszanak, és biztonságosan tárolják az ételeinket a lehető leghosszabb ideig.

Ezzel a kör be is zárult, és minden exkluzív pluszfunkció, amit a termék adatlapokon olvashatunk, olyan adottság, ami tényleg akkor beszél rá minket a készülékre, ha luxusra vágyunk, és szeretjük az extrákat.

A Samsungnak viszont most sikerült olyat mutatnia, amitől nekünk is leesett az állunk!

Nézze meg vásárlás közben, mire van szüksége

Valljuk be őszintén, ritkán vesszük nyakunkba a plázát egy bevásárló listával. Többnyire impulzusvásárlók vagyunk mindannyian, vagy egyszerűen csak minden előzetes tervezés nélkül végigszaladjuk a sorokat és leemeljük a polcról, amire szükségünk van. Ilyenkor jönnek a kérdések: vajon mi hiányzik otthon, van-e még tej vagy már elfogyott, elég tojás van a hűtőben vagy venni kell egy dobozzal a hétvégi süteményhez? Nos, ezeknek a problémáknak egy csapásra véget vetett a Samsung újgenererációs hűtője, ami minden elvárásunkat felülmúlja.

 

A csodamasinát idén, a Las Vegas-i CES (Consumer Electronics Show) technológiai szakkiállításon mutatták be. A Family Hub Fridge belsejében két kamerát helyeztek el, amely minden alkalommal lefotózza a készüléket, amikor az ajtaját kinyitja vagy becsukja. A hűtő ezután feltölti a fotókat egy rendszerbe, Önnek pedig a telefonos alkalmazás segítségével mindig rálátása lesz a hűtő aktuális állapotára. Így bármikor, bárhol jár, mindig láthatja, ha otthon elfogyott a majonéz, vagy szükség lenne sajtra és salátára a vacsorához. Vége a bosszúságnak, amikor csak otthon, egy fárasztó munkanap után döbbenünk rá, hogy a hasábburgonyához hiányzik a ketchup.

Nagyobb a kijelzője, mint az Ön laptopjának

 A hűtő ajtaján egy óriási, 21,5 colos, 1085p felbontású full HD képernyő is helyet kapott, ahol fotókat vagy a naptárát is megjelenítheti, ezen kívül üzenetet is hagyhat párjának vagy gyerekeinek, ha épp elment otthonról. A kijelzőn recepteket böngészhet, szörfözhet a neten, képeket oszthat meg, zenét hallgathat vagy a Youtube-on nagyfelbontású videókat nézhet pl. főzés közben. A kijelző olyan benyomást kelt, mintha egy okostelefon lenne a hűtőajtóban. :)

A Family Hub okoshűtő egyébként 900 literes kapacitású, és természetesen olyan extrákkal is büszkélkedhet, mint a víz- vagy jégadagoló.

Magyarországon egyelőre nem kapható, de tudjuk: ami késik, nem múlik. :)

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 09.