facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

4+1 ok, amiért tényleg szüksége van egy konyhai páraelszívóra

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Kihagyhatom a konyhámból a páraelszívót?

Gondolt a konyhaszekrény és a falak tisztítására amikor elkészítette konyháját? A legtöbb ember nem is tudja, hogy a páraelszívónak szerepe van a szekrények és a fal tartósságában. Nézzük a 4+1 okot, hogy miért van tényleg mindenkinek szüksége páraelszívóra.

1/ A kevesebb takarításért

A főzés közben keletkező olaj, és zsírgőz a konyhaszekrényén csapódik le. Ennek eltávolítása nem kis munka. Zsíroldó, dörzsi szivacs és kitartás kell hozzá. Sok időt és energiát vesz el egy tiszta háziasszony életéből. Mindezt megspórolhatja egy páraelszívóval, amely a konyha levegőjéből eltávolítja a zsírt a zsírszűrön keresztül, így az nem tud lerakodni a konyhaszekrényre illetve a falakra.

2/ A szagok ellen

Utálatos dolog, amikor reggel felébredve a tegnapi ételszag terjeng a lakásban. Nálunk az előszobába is kiterjed az ételszag és sokszor még a kabátomnak is olaj szaga volt. Elmondhatatlanul utálom, mikor a tömegközlekedésen a mellettem lévő embernek ételszagú a ruhája. A konyhai páraelszívó eltávolítja a szagokat a konyhából, és nem terjed el a lakásban - különösen, ha a főzés után hagyja tovább működni még egy ideig. Erre direkt kifejlesztették az utószellőztető funkciót.

3/ A vizesedés, párásodás ellen

A főzés sok vizet és párolgást eredményez. A legrosszabb esetben ez a nagy pára penészesedést hozhat létre a konyhában. Ha a páraelszívó helyesen van használva, eltávolítja a gőzt és a kondenzációt a konyhából. Így egészséges levegő lesz otthonában.

4/ Az ideális világításért

A fény nagyon fontos az embernek, mivel nem csak világos nappal főzünk. A legtöbb páraelszívó fényforrás is egyben. A világítás nem csupán a praktikumot és a kényelmet szolgálja, hanem a hangulatot is befolyásolja. Minél inkább tudja a fényeket változtatni annál jobb. A különféle fényforrásokkal kialakíthatja a megfelelő világítást, melyet a tevékenységéhez alakíthat. Vannak olyan páraelszívók melyeknek állítható a fényerőssége, így akár egy romantikus vacsora hangulatát is előidézheti.

4+1/ A konyhája megjelenése

Egy konyhai páraelszívó emeli a konyhája megjelenését. Rengeteg féle létezik, így biztos, hogy megtalálja a saját ízlésének megfelelőt. A konyhája általános megjelenését egyedivé szabhatja, vagy akár modern, vagy régies kinézetűvé varázsolhatja egy jól megválasztott konyhai páraelszívóval.

Tekintse meg teljes páraelszívó kínálatunkat!

Mutatok Önnek néhány extrém konyhai páraelszívót az Elicától.

Többet szeretne tudni? Ajánlok néhány írásunkat, amelyből megtudhatja amire kíváncsi:

Hogyan válasszunk páraelszívót?

Az energiaosztály fontos a páraelszívóknál?

Erre figyeljen, ha páraelszívót vásárol.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA