Kedvenc Elica páraelszivók

legjobb páraelszívó 2018

2018-as kedvenc Elica páraelszivók

Melyik páraelszívókat válasszák Önök?

Abban szerintem nem vitatkozhatunk, hogy egy konyha alapfelszereltsége közé tartoznak a páraelszívók. Vannak, akik a legegyszerűbb, árbarát megoldás felé hajlanak, vannak akik nem annyira árérzékenyek és a közepes kategóriával egyeznek ki, és természetesen vannak a maximalisták, akiknek csak a legjobb kell.

Nézzük meg ezt a három kategóriát, úgy hogy megkérdeztem Herke Róbert szakértőnket, melyik készülék amit Önök választanak?

 

Legsűrűbben választott páraelszívó

A legárbarátabb, és egyszerűbb pára elszívó az Elicától, melyet az elmúlt félévben sokan vásároltak az ELIC ELITE 14 LUX WH/A/60. Ez egy 60 cm széles kihúzható páraelszívó, melyet ki is lehet vezetni, vagy keringetett módban is be lehet kötni. Nem nagy konyhákba való, hanem egy átlagos társasház, vagy panellakás konyhájának a levegő tisztítására fejlesztették ki.

Be kell építeni a főzőlap fölötti szekrénybe, így nem foglal el az amúgy is kisebb konyhákból helyet.

3 fokozata van, így mindig ki lehet választani a megfelelő sebességet. A zajszintje 47-65 dB között mozog, ami nem zavaró.

 

Népszerű középkategóriás páraelszívó

Ennél a páraelszívónál kicsit drágább a ELICA ELITE 26 STD IX/A/60 készülék, mely rozsdamentes acélból készült. Ez is 60 cm-es szekrénybe helyezhető és kihúzható páraelszívó. Amennyibe nem tudja kivezetni, keringetett módban is működik. 3+1 teljesítmény fokozatra kapcsolható, tehát egyel több választási lehetősége van. Ami sokkal jobb benne, hogy gazdaságosabb az energia hatékonysága, mint az ELICA 14-es páraelszívónak.

 

Prémium kategóriás Elica páraelszívó

Végül legyen szó az ELICA STRIPE IX/A/90/LX inox páraelszívóról, ami már egy prémium készülék. Ezt a típust is sokan keresik és kedvelik. Ez egy falra szerelhető, kürtös páraelszívó, melyet ki kell kürtőbe vezetni. Csodás, modern kinézete eleganciát kölcsönöz a konyhába, vagy amerikai típusú nappalijába.

Extra nagy szívó ereje van Boost funkcióval, ami azt jelenti, hogy pikk-pakk megtisztítja a levegőt. Érintőgombos vezérlése van, így megfelel a XXI. század elvárásainak. Szénszűrő és zsírszűrő telitettség jelzőjén láthatja, ha tisztításra vagy cserére van szüksége. Erre az exkluzív Elica páraelszívóra biztos büszke lesz.

Nézze meg az Elica Online Márkaboltban a páraelszívókat!

 

Olvasson a páraelszívókról:

Páraelszívóval a friss és nem a hideg levegőért!

Kemény dolog a tökéletes páraelszívó, szagelszívó megtalálása.

Mi a különbség a kivezetéses és a keringtetéses páraelszívó között?

2018-as kedvenc Elica páraelszivók

Melyik páraelszívó illik Önhöz?

Hogyan növelheti a páraelszívó hatékonyságát?

Hangos a páraelszívó? Mit tehetünk?

4+1 ok, amiért tényleg szüksége van egy konyhai páraelszívóra

Miért ne vegyünk páraelszívót?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Szept 05.

Elica termékajánló