facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

2018-as kedvenc Elica páraelszivók

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Herke Róbert

Kedvenc Páraelszívók!

Abban szerintem nem vitatkozhatunk, hogy egy konyha alapfelszereltsége közé tartoznak a páraelszívók. Vannak, akik a legegyszerűbb, árbarát megoldás felé hajlanak, vannak, akik nem annyira árérzékenyek és a közepes kategóriával egyeznek ki, és természetesen vannak a maximalisták, akiknek csak a legjobb kell.

Nézzük meg ezt a három kategóriát, úgy hogy megkérdeztem Herke Róbert szakértőnket, melyik készülék, amit Önök választanak?

Legsűrűbben választott páraelszívó

A legárbarátabb, és egyszerűbb pára elszívó az Elicától, melyet az elmúlt félévben sokan vásároltak az ELIC ELITE 14 LUX WH/A/60. Ez egy 60 cm széles kihúzható páraelszívó, melyet ki is lehet vezetni, vagy keringetett módban is be lehet kötni. Nem nagy konyhákba való, hanem egy átlagos társasház, vagy panellakás konyhájának a levegő tisztítására fejlesztették ki.

Be kell építeni a főzőlap fölötti szekrénybe, így nem foglal el az amúgy is kisebb konyhákból helyet.

3 fokozata van, így mindig ki lehet választani a megfelelő sebességet. A zajszintje 47-65 dB között mozog, ami nem zavaró.

Népszerű középkategóriás páraelszívó

Ennél a páraelszívónál kicsit drágább a ELICA ELITE 26 STD IX/A/60 készülék, mely rozsdamentes acélból készült. Ez is 60 cm-es szekrénybe helyezhető és kihúzható páraelszívó. Amennyibe nem tudja kivezetni, keringetett módban is működik. 3+1 teljesítmény fokozatra kapcsolható, tehát egyel több választási lehetősége van. Ami sokkal jobb benne, hogy gazdaságosabb az energia hatékonysága, mint az ELICA 14-es páraelszívónak.

Prémium kategóriás Elica páraelszívó

Végül legyen szó az ELICA STRIPE IX/A/90/LX inox páraelszívóról, ami már egy prémium készülék. Ezt a típust is sokan keresik és kedvelik. Ez egy falra szerelhető, kürtös páraelszívó, melyet ki kell kürtőbe vezetni. Csodás, modern kinézete eleganciát kölcsönöz a konyhába, vagy amerikai típusú nappalijába.

Extra nagy szívó ereje van Boost funkcióval, ami azt jelenti, hogy pikk-pakk megtisztítja a levegőt. Érintőgombos vezérlése van, így megfelel a XXI. század elvárásainak. Szénszűrő és zsírszűrő telitettség jelzőjén láthatja, ha tisztításra vagy cserére van szüksége. Erre az exkluzív Elica páraelszívóra biztos büszke lesz.

Nézze meg az Elica Online Márkaboltban a páraelszívókat!


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Herke Róbert

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA